Om oss på Raash Bygg

Raash Bygg är ett etablerat byggföretag med en stark passion för kvalitet och kundnöjdhet. Vi är specialiserade på att leverera professionella byggtjänster i Stockholm och omkringliggande områden. Oavsett om det handlar om renoveringar, nybyggnationer eller måleriprojekt, strävar vi alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.

Vårt erfarna team består av skickliga hantverkare, projektledare och målare som tillsammans skapar imponerande resultat. Vi är stolta över att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar våra kunders unika behov och visioner. Genom att kombinera våra tekniska kunskaper, noggrannhet och kreativitet, kan vi skapa funktionella och estetiskt tilltalande utrymmen som både uppfyller och överträffar förväntningarna.

Vi förstår att varje projekt är unikt, och därför tar vi oss tid att lyssna på våra kunders önskemål och behov. Vi arbetar nära samarbete med dig under hela processen för att säkerställa att dina visioner blir verklighet. Vår dedikerade projektledning ser till att arbetet genomförs effektivt och inom tidsramen, samtidigt som vi upprätthåller högsta standarder för kvalitet och säkerhet.

KONTAKTA OSS

Adress

Järnbärarvägen 20

12733 Skärholmen

E-post

info@raashbygg.se

Telefon

073-497 48 25

Följ oss